woensdag 29 oktober 2014

Kom ons zoeken op Petit Bazaar!

Binnen 2 weken is het weer zover, de leukste webshop-beurs voor kinderkleding, Petit Bazaar, vind dan weer plaats in het ICC Gent en dit wel op 15 en 16 november. Om jullie al wat warmer te maken voor deze fantastische dagen willen we jullie een klein voorproefje geven van wat jullie allemaal kunnen verwachten!
Dit jaar zijn ze al toe aan de 12e editie van Petit Bazaar en natuurlijk zijn wij er dit jaar weer bij met een leuk assortiment van jullie favoriete merken zoals Molo, 4FunkyFlavoursAlbababy en natuurlijk nog veel meer!!

Molo fantastische t-shirt voor het WK VoetbalMolo toffe t-shirt met gestreepte mouwen en wilde beesten4FunkyFlavours hippe V-hals trui met kleurrijke streepjes à la Paul Smith4FunkyFlavours super retro geruite V-hals trui4FunkyFlavours leuke t-shirt met gele en roze stipjesAlbababy zacht rode kaptrui met bloemetjes printAlbababy schattige rood/wit gestreepte jurk met blauwe hartjesAlbababy basis blauw gestreepte t-shirt in rib katoenNiet enkel wij van Emilea maar ook Petit Bazaar is van plan om jullie te verwennen bij jullie bezoek! Zo mogen kinderen gratis binnen en worden er speciale activiteiten georganiseerd terwijl de ouders rustig kunnen shoppen. Een speciale vernieuwde kinderhoek, een grappige ballonartiest en een leuke photobooth zijn maar enkele voorbeelden wat er jullie te wachten staat.

Het belooft dus zeker een gezellige familiedag te worden en we hopen jullie te kunnen verwelkomen aan onze stand!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten